Welkom bij Ten Berge, Bos, Tuin en Parkmachines.

Totaaloplossing
Ten Berge Bos, Tuin & Park is de Husqvarna specialist in uw regio. Bij ons bent u aan het goede adres voor aanschaf, reparatie en onderhoud van alle bos-, tuin- en parkmachines van Husqvarna. Wij hebben een zeer breed en compleet assortiment voor de particuliere en professionele gebruiker.
Met de topproducten van Husqvarna maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdsbesparende beleving.

Deskundig advies
Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een professioneel en persoonlijk advies. Bij ons krijgt u altijd een deskundig advies op maat, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing kiest voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor uitleg en tips over de functies, bediening en een juist gebruik van uw machine.

Service
Wat er ook gebeurt, wij staan voor u klaar.
Of het nu gaat om de vakkundige aflevering, garantie, winteronderhoud of reparaties van uw machine, u bent verzekerd van onze snelle service. Onze vakkundige en ervaren monteurs worden doorlopend getraind om u ook op dit gebied deskundig te ondersteunen.
Kortom, alles wat u zoekt onder één dak. 

Genieten van uw tuin begint bij Ten Berge Bos, Tuin & Park met de producten van Husqvarna. Samen zorgen wij ervoor dat u uw werk voortaan beter, sneller, aangenamer en gemakkelijker kunt doen. Ervaar het zelf en breng een bezoek aan onze showroom.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf!