Onze Showroom

In 2001 hebben wij het Husqvarna-dealerschap overgenomen van Broekema Landbouwtechniek te Eeserveen, die ruim 30 jaar dealer van Husqvarna is geweest.

Omdat wij natuurlijk een bosbouwachtergrond hebben was dit een logische aanvulling op onze werkzaamheden. Het merk Husqvarna staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid en dat proberen wij met onze werkzaamheden ook uit te stralen.

Wij hebben een ruim assortiment in bos-, tuin- en parkmachines en leveren zowel nieuwe als gebruikte modellen. Wij zijn, mede door onze eigen jarenlange ervaring, specialist op het gebied van motorkettingzagen en bieden daarnaast een ruim assortiment aan veiligheidskleding en accessoires zoals bladen, kettingen, vijlen maar uiteraard ook brandstof en kettingzaagolie. Onze nieuwe machines worden afgevuld met Aspen 2-taktbenzine.

Wij beschikken over een uitgebreide showroom en een goed uitgeruste werkplaats voorzien van de juiste apparatuur om al uw bos-, tuin- en parkmachines volledig na te kijken en zonodig te repareren of te reviseren.  Ook het winteronderhoud voor uw zitmaaier hoort bij onze werkzaamheden. Indien nodig halen wij uw maaier bij u thuis vandaan en brengen hem na het onderhoud weer terug.

Wij hopen u graag eens te zien in onze showroom!